Odpowiadasz na:
Masażery erotyczne dla par

Podsumowanie tematu - najnowsze 4 odpowiedzi

Re: Masażery erotyczne dla par
Napisał(a): ~antekkk1987 -
~Pistacja Właśnie na to liczę.Przeciez PASAZER to znany spamer. Reklamowal swoj sklepik i usuneli mu wszystkie wpisy z reklamami i teraz msci sie na normlanych userach! Nie gadajcie z nim.
Polecisz jakiś? Używasz? Powiesz "kup lub nie kupuj"? Chodzi mi dokładnie o wskazanie modelu, nazwy i uzasadnienie dlaczego ten.
Napisał(a): ~Pistacja -
Właśnie na to liczę.
Polecisz jakiś? Używasz? Powiesz "kup lub nie kupuj"? Chodzi mi dokładnie o wskazanie modelu, nazwy i uzasadnienie dlaczego ten.
Napisał(a): ~Pasażer -
~Pistacja Nikt nic?Takich masażerów jest na pęczki w sex-shopach.
Chyba nie liczysz tu na spam i na kryptoreklamę (albo i na jawną reklamę) jakiegoś konkretnego produktu?
Napisał(a): ~KaroL -
Zgłoś do usunięcia | Link
To forum nie służy do podawania jakichś konkretnych marek danych produktów zachwalanych jako jedyne i najlepsze. Masażerów erotycznych na rynku jest wiele, i każdy może uznać inny model za dobry - zależnie od tego, czego po takim urządzeniu oczekuje. Nie da się więc tu polecić żadnej maszynki tego typu, bo każdy lubi coś innego, i co dla jednego będzie fajnym bajerem, to drugi oceni jako słabiznę.
Nie spamujcie więc i nie zachwalajcie wybranych marek, a po prostu MYŚLCIE I PRÓBUJCIE, i sami znajdujcie pasujące Wam rozwiązania.