mąż mnie zdradza (190)
Re: mąż mnie zdradza
Napisał(a): ~gość -
Zdrowy, normalny człowiek nie będzie takiej zemsty obmyślał. no chyba, że jesteś botem i aby był temat, a jaki to już nieistotne.
Los, życie odplaci.
Napisał(a): ~saute -
~gość . Myślę o taktownej zemście, bez żadnych chorych akcji. Czekam na Wasze pomysły!Zostałam upokorzona na każdej możliwej linii. Nie chcę zdrady puszczać płazem.
Zdrowy, normalny człowiek nie będzie takiej zemsty obmyślał. no chyba, że jesteś botem i aby był temat, a jaki to już nieistotne.
Los, życie odplaci.
Napisał(a): ~Jasiu -
Napisał(a): Liliana -
Napisał(a): Zrewiduj się -
Napisał(a): Keramek -
Napisał(a): ~gość -
~sauteTo on się upokorzył. Nie ty.~gość . Myślę o taktownej zemście, bez żadnych chorych akcji. Czekam na Wasze pomysły!Zostałam upokorzona na każdej możliwej linii. Nie chcę zdrady puszczać płazem.
Los, życie odplaci.
Rozwiedz się.
Napisał(a): abce -
Paczkę zaadresuj na adres domowy kochanki lub pracy . Powodzenia .
Napisał(a): ~Jasiu -
Napisał(a): ~terka -
abce Zrób paczkę z jego z zużytymi osobistymi rzeczami tzn. zużyte slipki , skarpetki ,chusteczki do nosa, przepocony podkoszulek , koszulki sportowe przepocone itp. Włóż jego lekarstwa , krople do nosa - to czego używa lub czym się leczy oraz lewatywę . Do paczki włóż kartkę z napisem - " Chcesz mieć przyjemność to przejmij także obowiązki ".Doskonały pomysł
Paczkę zaadresuj na adres domowy kochanki lub pracy . Powodzenia .
Napisał(a): ~facet -
Napisał(a): ~olo -
Napisał(a): ~Nertu -
Napisał(a): ~oji -
- m mnie zdradza
- zdradzam on
- zdrada forum 2019
mąż mnie zdradza
Napisał(a): ~saute -
Zgłoś do usunięcia | Link
I tak wiem, że to być może niedojrzałe, że być może zniżam się do złego poziomu, ale ja chcę po prostu zacząć nowy etap w życiu, a ten mój mąż musi zapłacić za swoje! I nie mam na myśli tego, że rozwód ma być z jego winy, nie chcę jego pieniędzy, jestem niezależna finansowo, więc sobie poradzę. Myślę o taktownej zemście, bez żadnych chorych akcji. Czekam na Wasze pomysły!