Nieprawdopodobne, co zrobiono Kaczyńskiemu? (541)

Re: Nieprawdopodobne, co zrobiono Kaczyńskiemu?
Napisał(a): ~Wojtek -
~OBYWATEL nie jestem kibicem Kaczorka -----ale należy uszanować uczucia każdego człowieka a ta banda co skandowała to nasłane gnidy przez skundloną , niemiecko-żydowską opozycję ..........Skoro przyjechał się modlić w kościele, niech więc w ciszy i spokoju to robi, po czym w ciszy i spokoju niech wraca do swojej gawry na Nowogrodzkiej. A skoro pod kościołem urządza polityczne show, niech się nie dziwi, że przeciwnicy protestują.
Napisał(a): ~sbe -
~OBYWATEL nie jestem kibicem Kaczorka -----ale należy uszanować uczucia każdego człowieka a ta banda co skandowała to nasłane gnidy przez skundloną , niemiecko-żydowską opozycję ..........Nic nie rozumiesz, masz wyprany mózg "przez PIS. PIS I MAFIA K.K. prowwadzą Polske do katastrofy ekonomicznej. Nie znasz ekonomii tylko wypisujesz głupoty. Wszystko drożeje, zmn iejszają się wypłaty. Niedługo ludzie wystapią przecw PIS i wyjda na ulice, aby obalić nudolny PIS jak komunę w 1980r.
Napisał(a): ~Polkaprawdziwa -
Napisał(a): ~Katolik -
Napisał(a): ~ czart -
Napisał(a): ~baca -
~OBYWATEL nie jestem kibicem Kaczorka -----ale należy uszanować uczucia każdego człowieka a ta banda co skandowała to nasłane gnidy przez skundloną , niemiecko-żydowską opozycję ..........to co robi kacsta to nie jest modlitwa tylko propaganda....kazdy polak ktory jest wierzacy zgodzi sie ze mna ze modlic sie mozna wszedzie ...nie trzeba jechac do starachowic czy na wawel a ten ciul -niewierzacy zreszta- wystawia sie na strzał.przy kazdej okazji...i jeszcze judzi ludzi swoimi wymiocinami...won...do odessy
Napisał(a): ~Marek -
Napisał(a): gość -
Kupują kolejne mieszkania i samochody.
A POm@ol pisze ze tak zle jest u nas jakby nie wiedział co się dzieje na zachodzie.
Napisał(a): ~mARIA -
Napisał(a): ~Polak z Wolski -
Napisał(a): ~skira -
~I tyle Na taczce powinni go wywieźć na jakieś gnojowisko. Na więcej nie zasłużył- czy tylko dlatego, że obniżył ci esbecką emeryturę
Napisał(a): ~leon -
Nieprawdopodobne, co zrobiono Kaczyńskiemu?
Napisał(a): uni -
Zgłoś do usunięcia | Link
Kaczyński podkreślał również, że wspomnienia, zwłaszcza z czasów wojny mały dla niego i jego brata szczególną wartość. Były:
W trakcie przemowy polityka o matce doszło do skandalicznego zachowania grupy osób, która próbowała krzykami i nawoływaniami zagłuszyć słowa Kaczyńskiego.