Odpowiadasz na:
Nowe zasady pracy dziennikarzy. Popieracie ten pomysł?

Podsumowanie tematu - najnowsze 4 odpowiedzi

Re: Nowe zasady pracy dziennikarzy. Popieracie ten pomysł?
Napisał(a): Gość -
Nie, powinno być taka jak jest. Nikt mi nie wmówi, że posłowie tak strasznie cierpią z powodu dziennikarzy w sejmie. Wielu tylko czeka na to, by ktoś ich poprosił o komentarz.
Napisał(a): Gość -
~gośćOczywiście, że kamery nie znikną. Będą rejestrowały obrady i te materiały po wysegregowaniu i odpowiedniej obróbce będą emitowane w TVP Kura.Laila44 Od stycznia mamy "szansę" nie zobaczyć ciężkiej pracy wybrańców narodu --posłów.Gdzie znalazłaś informację o tym, że kamery znikną z sejmu?
Nie zobaczymy jak bawią się komórkami, tabletami, czytają gazety, ktos tam umierał z głodu i musiał sobie podjeść z pudełka, niektórzy ucinają sobie drzemkę.
Ile to atrakcji sejmowych ma nas ominąć.Cóż skoro z moich pieniędzy są utrzymywani szanowni posłowie i senatorowie to chcę wiedzieć co dzieje się na sali sejmowej,może nie wszystko ale ważniejsze z ważnych spraw.
Dzisiaj zaskoczyło mnie coś takiego....idż pani do diabła!
Osoba która jest liderem przewodniej partii i takie słowa na sali sejmowej i to do kobiety,
przypomniały mi się słowa...spieprzaj dziadu...
Żeby było jasno nie popieram tego pomysłu bo jest poroniony!
Napisał(a): ~gość -
Laila44 Od stycznia mamy "szansę" nie zobaczyć ciężkiej pracy wybrańców narodu --posłów.Gdzie znalazłaś informację o tym, że kamery znikną z sejmu?
Nie zobaczymy jak bawią się komórkami, tabletami, czytają gazety, ktos tam umierał z głodu i musiał sobie podjeść z pudełka, niektórzy ucinają sobie drzemkę.
Ile to atrakcji sejmowych ma nas ominąć.Cóż skoro z moich pieniędzy są utrzymywani szanowni posłowie i senatorowie to chcę wiedzieć co dzieje się na sali sejmowej,może nie wszystko ale ważniejsze z ważnych spraw.
Dzisiaj zaskoczyło mnie coś takiego....idż pani do diabła!
Osoba która jest liderem przewodniej partii i takie słowa na sali sejmowej i to do kobiety,
przypomniały mi się słowa...spieprzaj dziadu...
Żeby było jasno nie popieram tego pomysłu bo jest poroniony!
Napisał(a): jax55 -
Zgłoś do usunięcia | Link
Problem polega na jednostronnej decyzji PiS-u, dziennikarze nie mają nic przeciw pewnym zmianą.