przedłużanie paznokci żelem (15)

Re: przedłużanie paznokci żelem
Napisał(a): ~Anna -
Napisał(a): ~ekipa -
Napisał(a): ~Penny -
Napisał(a): ~domek -
~ekipa Fajny pomysł z żelem, tylko nie można zapomnieć o szablonie, żeby ukształtować żelową płytkę.Szablon to mała naklejka, umieszczana pod wolnym brzegiem paznokcia. Pozwala nadać płytce paznokcia odpowiedni kształt i upragnioną długość. Po utwardzeniu żelu szablon usuwa się :)
Napisał(a): ~Karolina -
Napisał(a): wikrupa -
Napisał(a): ~Zuza -
Napisał(a): ~Ewa -
Napisał(a): ~Iza -
Napisał(a): ~żółwica -
Napisał(a): ~kwasica -
~żółwica ja przedluzam zelem a jak mam swoje dlugie to tylko lakier wygladajacy jak zel ale uzywa sie go bez lampy :Djak to mozliwe? co to za lakier i jak z trwaloscia no i cena ?
Napisał(a): ~żółwica -
~kwasicasally hansen kosztuja ok 20 zl i one tak dzialaja, twardnieja pod wplywem zwyklego dziennego swiatla i sa trwale 10 do 14 dni nawet, na notino zamawiam bo duzo kolorow maja~żółwica ja przedluzam zelem a jak mam swoje dlugie to tylko lakier wygladajacy jak zel ale uzywa sie go bez lampy :Djak to mozliwe? co to za lakier i jak z trwaloscia no i cena ?
Napisał(a): ~kwasica -
~żółwicanie wiedzialam o takich ale pomysl ciekawy :D zamowie~kwasicasally hansen kosztuja ok 20 zl i one tak dzialaja, twardnieja pod wplywem zwyklego dziennego swiatla i sa trwale 10 do 14 dni nawet, na notino zamawiam bo duzo kolorow maja~żółwica ja przedluzam zelem a jak mam swoje dlugie to tylko lakier wygladajacy jak zel ale uzywa sie go bez lampy :Djak to mozliwe? co to za lakier i jak z trwaloscia no i cena ?
Napisał(a): weronika90 -
przedłużanie paznokci żelem
Napisał(a): ~Tinka -
Zgłoś do usunięcia | Link