sposoby na łamliwe paznokcie (44)

Re: sposoby na łamliwe paznokcie
Napisał(a): Gość -
Napisał(a): ~calla -
Napisał(a): ~viti -
Napisał(a): ~Gelura -
Napisał(a): ~oliwia -
Zdecydowanie Wam polecam.
Napisał(a): ~aniulkav -
Napisał(a): ~tosia32 -
Napisał(a): ~sara -
~tosia32 Fakt zdrowa dieta owoce i warzywa to najlepsze witaminy dla naszego organizmu. Oczywiście w porze jesienno-zimowej mamy ograniczony do nich dostęp także ja wspomagam się suplementami np marki grinday.com Jakość tych suplementów jest naprawdę dobra także polecam wszystkim co mają problemy z włosami, skórą czy też paznokciamiTeż potrzebuję jakiegoś suplementu na problemy z włosami, skórą i paznokciami. Bardzo dużo farbuję włosów, robię hybrydy co bardzo osłabia płytki paznokcia. Widziałam właśnie dużo pozytywnych opinii na temat suplementu z grinday.com także musze sama wypróbować
Napisał(a): ~dagmara32 -
Napisał(a): ~Evela93 -
~dagmara32 A może po prostu brakuje Ci suplementów. Spróbuj sobie brać codziennie Oeparol i gwarantuję zobaczysz różnicę. Paznokcie wyraźnie są zdrowsze i mniej łamliwe.Popieram, bardzo dobry produkt, tutaj jakby co macie więcej info ;) http://oeparol.pl/ Stosuję oeparol na skórę, włosy, paznokcie i jest znaczna poprawa w ich kondycji, szczególnie jeśli chodzi o paznokcie :)
Napisał(a): ~fiona -
- co polecacie na amliwe paznokcie
sposoby na łamliwe paznokcie
Zgłoś do usunięcia | Link
Macie jakieś naturalne sposoby na łamiące się, kruche paznokcie? Słyszałam, że olej rycynowy daje radę - ktoś ma jakieś doświadczenia ? :)