Szokujące słowa Kaczyńskiego! Drwi z LGBT? (223)

Re: Szokujące słowa Kaczyńskiego! Drwi z LGBT?
Napisał(a): ~gość -
~gość Jestem zszokowany i wstrząśnięty, Kaczyński poszargał lewackie świętości w postaci LGBTA gdyby katolickie wartości tak poszargać, to twoja jama ustna już, by tak nie wyła! A przecież to bajki i mitologia ciemnota.
Napisał(a): ~Anty ogier -
~gość Masz klapki wysterowane na Kaczyńskiego i Rydzyka? Poczytaj o lisie z niusłika! Szok!Ja mam klapki nastawione na pedofilii duchownych, którzy kopulują dzieci, biskupi to ukrywają. Mogę - mogę?
~Anty ogierty swoją patologię w rodzinie ukrywasz~gość Masz klapki wysterowane na Kaczyńskiego i Rydzyka? Poczytaj o lisie z niusłika! Szok!Ja mam klapki nastawione na pedofilii duchownych, którzy kopulują dzieci, biskupi to ukrywają. Mogę - mogę?
~gośćA ty? Pozwalasz klerowi na używki oddasz im dzieci do zabawy?~Anty ogierty swoją patologię w rodzinie ukrywasz~gość Masz klapki wysterowane na Kaczyńskiego i Rydzyka? Poczytaj o lisie z niusłika! Szok!Ja mam klapki nastawione na pedofilii duchownych, którzy kopulują dzieci, biskupi to ukrywają. Mogę - mogę?
~gośćAga. Już stara szkapa szuka buca. Szukasz całe życie i nie znajdziesz.~gośćPamiętaj że jesteś ZEREM bucu~gość Jestem zszokowany i wstrząśnięty, Kaczyński poszargał lewackie świętości w postaci LGBTA gdyby katolickie wartości tak poszargać, to twoja jama ustna już, by tak nie wyła! A przecież to bajki i mitologia ciemnota.
Napisał(a): ~GOŚĆ -
~gośćTy o niczym innym nie przez tylko o bucu! Jesteś jakiś nienormalny!~gośćAga. Już stara szkapa szuka buca. Szukasz całe życie i nie znajdziesz.~gośćPamiętaj że jesteś ZEREM bucu~gość Jestem zszokowany i wstrząśnięty, Kaczyński poszargał lewackie świętości w postaci LGBTA gdyby katolickie wartości tak poszargać, to twoja jama ustna już, by tak nie wyła! A przecież to bajki i mitologia ciemnota.
Napisał(a): ~Mixer -
~Mixer Rechot widowni świadczył o tym że kaczyński trafił w oczekiania swojego elektoratu - przemawiał do starannie wyselekcjonowanej pisbolszewickiej swołoczy postronnych osób tam nie było.Na takich spotkaniach nie ma osób postronnych, a elektorat jest selekcjonowany i zapraszany. Zwyczajowo mają rekomendacje od proboszcza, lub zaufanych funkcjinaruszy PiS. Kaczyński degenerat będzie potępiony na wieki, dziadek nad grobem.
Napisał(a): gość -
~GOŚĆJa czy stara szkapa obojnak najczęściej występujący dwunikowo, obecnie pisząca z gościa z komórki zaresteowanej na inną osobę. Tu jest taka szkapa szukająca buca.~gośćTy o niczym innym nie przez tylko o bucu! Jesteś jakiś nienormalny!~gośćAga. Już stara szkapa szuka buca. Szukasz całe życie i nie znajdziesz.~gośćPamiętaj że jesteś ZEREM bucu~gość Jestem zszokowany i wstrząśnięty, Kaczyński poszargał lewackie świętości w postaci LGBTA gdyby katolickie wartości tak poszargać, to twoja jama ustna już, by tak nie wyła! A przecież to bajki i mitologia ciemnota.
gość To co powiedział każdy z nas popiera i nie ma to nic wspólnego z tolerancja. Nawet podkreśla że mają prawo tak myślećDlatego tych trzeba odgonić od żłobu.
Szokujące słowa Kaczyńskiego! Drwi z LGBT?
Napisał(a): uni -
Zgłoś do usunięcia | Link
Słowa te, wywołały poruszenie. Do sprawy postanowił odnieść się m.in. Cezary Tomczyk, członek Koalicji Obywatelskiej, który powiedział, że jest to wypowiedź naczelnego homofoba Rzeczypospolitej, oparta o stereotypy i nienawiść. Dodał także: