Ulubiony kolor lakieru do paznokci (54)

Re: Ulubiony kolor lakieru do paznokci
Napisał(a): Gość -
Napisał(a): Tris -
Napisał(a): Eluska -
Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Napisał(a): DEMART -
EluskaWitaj :)*Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Seledynowy też jest piękny :)))) , ale bordowy niestety za ciemny jak dla mnie :P
Napisał(a): kicia2020 -
ewela35no ba:)))EluskaBordowy jest the best:)))))Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Trisspoko:)))jestem nieco starsza:)))EluskaWitaj :)*Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Seledynowy też jest piękny :)))) , ale bordowy niestety za ciemny jak dla mnie :P
EluskaAkurat wiek do paznokci moim zdaniem nic nie ma :P , liczą się zadbane dłonie i gust :))Trisspoko:)))jestem nieco starsza:)))EluskaWitaj :)*Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Trismialam na mysli upodobania...:)))ale cenie ze tak do tego podchodzisz:)))EluskaAkurat wiek do paznokci moim zdaniem nic nie ma :P , liczą się zadbane dłonie i gust :))Trisspoko:)))jestem nieco starsza:)))EluskaWitaj :)*Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Trismialam na mysli upodobania...:)))ale cenie ze tak do tego podchodzisz:)))EluskaAkurat wiek do paznokci moim zdaniem nic nie ma :P , liczą się zadbane dłonie i gust :))Trisspoko:)))jestem nieco starsza:)))EluskaWitaj :)*Tris Lubię dużo kolorów :P , ale mam takie dwa ulubione :) czerwony :)) i przede wszystkim złoty :Dbordowy ,ostatnimi czasy seledynowy:)))
Eluska mialam na mysli upodobania...:)))ale cenie ze tak do tego podchodzisz:)))Tak, ale młodsze pokolenie też czasami woli odcienie i ,,rzeczy" bardziej ,,zarezerwowane" dla ,,starszego" pokolenia :P i tak samo, na odwrót :) , więc według mnie wiek nigdy nie jest ani ,,wyznacznikiem" co wolno, a co nie :P (bo takich tematów na interi jest multum :D ), ani powodem upodobań :P , wszystko zależy indywidualnie od człowieka :))
Trisoczywiscie....:)))Eluska mialam na mysli upodobania...:)))ale cenie ze tak do tego podchodzisz:)))Tak, ale młodsze pokolenie też czasami woli odcienie i ,,rzeczy" bardziej ,,zarezerwowane" dla ,,starszego" pokolenia :P i tak samo, na odwrót :) , więc według mnie wiek nigdy nie jest ani ,,wyznacznikiem" co wolno, a co nie :P (bo takich tematów na interi jest multum :D ), ani powodem upodobań :P , wszystko zależy indywidualnie od człowieka :))
Napisał(a): xenia11 -
Od dłuższego czasu nie lubię czerwonego bo wydaje mi się taki... nieco "tandetny"- specjalnie zamknęłam to słowo w "" bo to nie do końca adekwatne określenie... ale kiedyś bardzo mi się podobał.
wszystko zależy w jakiej fazie aktualnie jestem.
Ulubiony kolor lakieru do paznokci
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link